onsdag den 20. januar 2016

Kongedage og supershots

Vi er hjemme igen efter en fed, fed tur. Vi har massere fede oplevelser og nogle helt fantastiske billeder med hjem. Desværre har jeg også fået den livstruende Alpemandesyge med hjem! Hvor almindelig mandesyge, som alle ved, er meget voldsomt, med ringen for ørerne, er Alpe-varianten meget værre og her er det et konstant alpehorn, som tåger derudad. Håber det snart er ovre... jeg har allerede udsat afrejsen for næste tur.
Efter de gode snefald fik vi en dag med sol. Vi havde allerede udset et spot, ved Hauser Kaibling, den første dag... Hvis der kom meget sne og siden sol på! Det gjorde der og vi stod i liftkøen allerede kl. 8.15 for at få billedet.
Det lykkedes. Vi stod længe på toppen og tjekkede linjen, kameraindstillinger og lys, inden jeg kørte efter den. Asbjørn fik buddet (som altid) om han ville skyde eller blive skudt. Han valgte at skyde. Det har han gjort godt på denne tur og denne gang var ingen undtagelse:

Klik på billedet for at se det større. 
Da vi havde kørt nogle ture derovre kørte vi tilbage mod Planai. På vejen kørte vi lige et godt spot og fik øje på endnu et godt motiv. Vi tog en runde mere og Asbjørn kørte ned for at tage billede.
Det er ikke croppet og han stillede selv fokussen manuelt (På high res'en kan man se, at jeg har fået en ridse i den ene ski!). Han er ved at være en god fotograf. Tjek selv igen her:

En ret god ramme om mig:)
Dagen efter skinnede vi for at komme op til nogle fede sider, men det viste sig, at siden var ustabil, så vi kørte ned ad ridgen, som vi var kommet op ad. På vejen skød Asbjørn et billede mere, som er mere end almindeligt godt, Alle billeder er skudt med et Canon EOS 7D og et EF 24-70 f/2.8 objektiv:

God ide med orange ski til billeder:)
Fredag aften fik vi besøg af Christoffer Faarup, som holder til ved Schladming i denne tid. Han havde kørt Super-G Europacup, samme dag i Reiteralm og var blevet nummer 43, hvilket var samme placering som dagen før. Resultaterne var godkendt, men han havde været henholdsvis nummer 7 og 12 på mellemtiderne de to dage. Kunne godt tyde på, at der er noget stort i vente, når han rammer dagen. Super hyggeligt var det og rart, med en der forstår at vold-udnytte en buffet:)

Tre flotte, unge mænd:)
 Da vi kom hjem flækkede vi en video sammen. Den har været lagt op nogle dage, men er god nok til et gensyn, se den herunder:

Schladming, januar 2016 from Morten Agersnap on Vimeo.

Hvis idu vil se mere om vores tur, kan du læse hele bloggen, vi lavede for Højmark Rejser her:
http://www.hojmark.dk/blog/far-soen-herretur

Ingen kommentarer:

Send en kommentar